اطلاعیه مهم :

به اطلاع دانشجويان گرامي كه از طريق سامانه tms پروپوزال خود را ثبت نموده اند ، مي رساند از زمان فعال شدن آيتم "دفاع" در پروفايل خود  مي توانند نسبت به تقاضاي  برگزاري جلسه دفاع خود اقدام نمايند .شايان ذكر است  تمامي مراحل تقاضاي دفاع به صورت الكترونيكي و از طريق همين سامانه انجام خواهد گرفت و  به تقاضاهاي دفاع به شكل دستي و خارج از سيستم  به هيچ عنوان ترتيب اثر داده نخواهد شد همچنین آن دسته از دانشجویان که از طریق سامانه قدیم به آدرس pn.iaun.ac.ir پروپوزال خود را ثبت نموده اند فقط تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 96/10/25 فرصت دارند فرم های تقاضای دفاع خود را پس از تکمیل و امضا به صورت دستی به امور پایان نامه ها تحویل نمایند.

-سامانه اینترنتی اطلاع از ظرفیت پژوهشی استادان(جهت راهنمایی و مشاوره پایان نامه های تحصیلات تکمیلی)

-  ورود به سامانه جدید امور پایان نامه ها

-  ورود به سامانه قدیم امور پایان نامه ها (مخصوص آن دسته از دانشجویانی که تا تاریخ 96/4/20 پروپزال خود را در این سامانه آپلود کرده اند.)

* فرم های پروپزال مربوط به هر دانشکده از قسمت دانلود فرم ها قابل دانلود میباشد