قابل توجه دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتری    :

آخرین مهلت جهت ارائه فرم درخواست تشکیل جلسه دفاع همراه با پایان‌نامه‌تکمیل شده براساس آئین‌نامه‌های نگارش پایان‌نامه دانشگاه به حوزه معاونت پژوهش و فناوری، برای دانشجویانی که می‌خواهند در نیمسال اول  ۹۶- ۹۵ از پایان‌نامه خود دفاع نمایند، تا روز دوشنبه ۲۰ دی ماه ۱۳۹۵ می‌باشد. (تاریخ مذکور تمدید نخواهد شد).

آن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که قصد دارند در بهمن ماه ۹۵ از پایان نامه خود دفاع کنند لازم است پروپوزال آن ها قبل از تاریخ ۳۱ مرداد ماه ۹۵ به تصویب شورای پژوهشی واحد رسیده باشد و کد پایان نامه نیز اخذ کرده باشد.

.

* طبق مصوبه شورای پژوهش و فناوری استان از ابتدای سال ۱۳۹۴ کلیه پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکترای تخصصی می بایست به صورت ۲ رو چاپ و تکثیر گردد

قابل توجه کلیه کاربران عزیز

:

با توجه به تغییرات گسترده در وب سایت های دانشگاه، از تاریخ ۹۳/۸/۲۰ لازم است جهت انجام امور ثبت پایان نامه ها، اعم از ثبت و اصلاح و ... به وب سایت دانشکده محل تحصیل خود و منوی"سامانه ثبت پایان نامه ها" مراجعه نمایید.

وب سایت دانشکده ها:

- راهنماي استفاده از قسمت دانشجويان کارشناسي ارشد